DAIMON

RESTAURANT A LA CARTE, EVENIMENTE, PISCINA, TERASA

ADRESA

Calea Piscului, nr. 10, București

ZONA

TINERETULUI

REZERVARI

0727427852
0749259981

DESPRE DAIMON

Daimon Club, situat in Bucuresti, va pune la dispozitie restaurant a la carte, terasa, loc de joaca pentru copii, sala de sport, terenuri de sport, cort pentru evenimente!

DAIMON EVENTS
Daimon Events este o locație în centrul Capitalei, inconjurați de natură, ușor accesibilă, cu 500 locuri de parcare. Saloanele noi și diverse sunt potrivite pentru orice tip de petrecere, de la 20 de persoane pana la 600! Tu cum iți imaginezi una dintre cele mai importante zile din viața ta?

YOU NAME IT, WE’VE GOT IT!

Facilitati

Saloane dotate cu aer conditionat
Nu se percep chirii suplimentare pentru saloanele cu piscina
Flexibilitatea in amenajarea meselor in saloane
Bucatarie individuala pentru fiecare salon
Grupuri sanitare pentru fiecare salon

Servicii incluse
Fete de masa si servete din brocard alb
Scaune Chiavari
Parcare
Covor rosu

SALOANE DE EVENIMENTE

Daimon Events vă pune la dispoziție urmatoarele saloane în funcție de disponibilitate:
Daimon Gala – capacitate de 350 persoane
Daimon Blue Laguna – capacitate de 300 persoane
Daimon Club – capacitate de 130 persoane

Daimon Trattoria
Salon mic – cu o capacitate de 40 de persoane
Salon mare – cu o capacitate de 100 de persoane
Terasa in inima naturii -350 de locuri pe terasa eleganta

Daimon Gala
Acea zi specială din viața ta se propagată într-un cadru de poveste. O festivitate ca o adevărată Gală de descernare a premiilor Oscar se poate pune în scenă în salonul Daimon Gala.
Un decor simplist, rafinat ce emană eleganță și finețe te invită la o petrecere în stil grandios, indiferent de tematica dorită. Luminile decorative de la piscină oferă o priveliște superbă, indiferent de anotimp,integrand peisajul tărâmului de basm.
Daimon Gala are o capacitate de 800 de persoane standing, 350 de persoane sitting si o terasa la marginea piscinei cu 150 de locuri.

Daimon Blue Laguna
Îți dorești o nuntă altfel? Salonul Blue Laguna îți pune la dispoziție un decor ambiental cald, relaxant și vibrant. Aici energiile pozitive te învăluie, piscina de un albastru perfect îți oferă iluzia unei nunți pe malul mării, pe perioada verii. Salonul dispune de gradina si piscina doar pentru el!
Nici iarna nu se lasă mai prejos, priveliștea către piscină fiind oaza de căldură de care ai nevoie pentru a trece peste frigul de afară.
Daimon Blue Laguna are o capacitate de 700 de persoane standing, 300 de persoane sitting si o terasa la marginea piscinei cu 150 de locuri.

Daimon Club
Nuntile atipice nu si-au gasit locul in niciun alt salon. Daimon Club raspunde cerintelor unei nunti atipice, minimaliste si pline de dragoste. Doar in acest salon gasesti caldura si uniunea perfecta intre prezent si nou. Vino si tu sa te convingi de cel mai nonconformist salon din capitala!
Daimon Club are o capacitate de 200 de persoane standing, 130 de persoane sitting si o terasa la marginea piscinei cu 60 de locuri.

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

BLUE LAGUNA

PERGOLA

DAIMON CLUB

RESTAURANT

DAIMON GALA

DAIMON