EMPIRE EVENTS - BALLROOM

Empire Events va pune la dispozitie 4 saloane de evenimente pe strada Popa Lazar (la 2 minute de Primaria sector 2):

Salon Empire capacitate maxima 250 locuri
Salon de evenimente Regal capacitate maxima 150 locuri
Salon Venetian capacitate maxima 220 locuri
Templul lui Dionysos capacitate maxima 170 locuri

si SALON MARBLE capacitate 150 locuri – zona Mall Vitan!

Cu o echipa a carei experienta a fost perfectionata de sutele de evenimente organizate in ultimii 3 ani, Empire Events asigura suport si consiliere incepand de la momentul rezervarii, pana la finalul evenimentului.

Saloanele somptuoase si in acelasi timp calde, primitoare, au fost proiectate de un arhitect specializat, astfel ca, incepand de la luminile calde, pana la cele mai mici detalii, ambientul este unul elegant si sofisticat fara a fi opulent.

Facilitatile care asigura confortul oaspetilor (climatizare, ring de dans incapator, lounge elegant), bucataria proprie dotata cu o linie tehnologica moderna si, nu in ultimul rand, personalul calificat si experimentat, intregesc elementele care asigura buna desfasurare a evenimentului, la cele mai bune standarde.

Empire Events este locul perfect pentru: nunti clasice si nunti tematice, botezuri clasice si botez Disney, petreceri corporate, petreceri private, receptii, dineuri.

Galerie foto

Oferta Activa

Zile
Ore
Minute
Secunde
Oferta EXPIRATA
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Monthly
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Popular