Magic Place Grant

SALOANE DE EVENIMENTE

ADRESA

Str. Soseaua Virtutii, nr. 155, București , sector 6, România

ZONA

CRANGASI

REZERVARI

0756066626; 0742610610

DESPRE MAGIC PLACE GRANT

Unicitate si inovatie, pe un teren de 4400 de metri patrati.

Spatii pentru evenimente, expozitii si conferinte, locuri de joaca pentru copii, separeuri pentru cocktailuri in aer liber sau pentru ceremonii tip garden wedding. De toate acestea beneficiati daca alegeti Magic Place Events Grant pentru evenimentul vostru.

Locatia beneficiaza de facilitati multiple: parcare privata, garderobe, apartamente matrimoniale si de relaxare, lobby-uri cu intrari separate, receptii si lounge-uri, toate deservite de o echipa complexa in organizarea de evenimente.

Va invitam sa pasiti intr-un cadru de siguranta si confort, la standarde ridicate. Detaliile fac din Magic Place Events Grant o locatie de elita a evenimentelor Capitalei.

Daca va doriti sa imbinati clasicul cu modernul si sa aveti parte de o eleganta regala, atunci dincolo de facilitatile exceptionale si dotarile ultra moderne pe care le pune la dispozitia organizatorilor de evenimente, Magic Place Events Grant va invita sa va petreceti cele mai importante evenimente din viata voastra intr-o locatie de vis, plina de stil, care beneficiaza de o gama larga de servicii personalizate.

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

GALERIE FOTO MAGIC PLACE GRANT