MILITARI RESIDENCE BALLROOM

SALOANE DE EVENIMENTE, PISCINA

ADRESA

Str. Rezervelor, nr. 70, București

ZONA

MILITARI

REZERVARI

0723333508;0734365218

DESPRE MILITARI RESIDENCE BALLROOM

Militari Residence Ballroom este o locatie de evenimente premium si o atractie arhitecturala ce merita vazuta, cu un spatiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.

Cu o vasta experienta si cu o larga gama de servicii, va punem la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti, a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente nu cunoaste limite.

Cu o abordare indreptata catre rezultat, noi punem in valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit.

Fie ca este un eveniment traditional, ori basmul visat, o zi speciala cu accente moderne, o nunta fastuoasa sau cu elemente romantice, Militari Residence Ballroom este versatila si se potriveste oricaror evenimente, corporate, sociale sau de familie.

Militari Residence Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note
personale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opera de arta sub indrumarea Chefului Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari si maestri cofetari.

De asemenea, va putem oferi o serie de decoratiuni deosebite, cu ajutorul carora aducem evenimentelor dumneavoastra un plus de eleganta si stil.

Meniurile sunt variate si pot fi personalizate în functie de preferintele dumneavoastra!

Centrul de evenimente Militari Residence Ballroom dispune de 6 sali spatioase si elegante dotate cu sistem de sonorizare si lounge bar.

SALOANE DE EVENIMENTE

SALA PARIS – capacitate 150-600 persoane
Salonul Paris este alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra, dar este mai cu seama un salon care beneficiaza de elemente de decor ce induc farmecul parizian cu al sau aer chic si romantic. Este un spatiu generos, uimeste prin eleganta si este pus în evidenta de candelabrele de cristal.

Poate gazdui pana la 600 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

SALA LONDRA – capacitate 130-300 persoane
Sala Londra, proaspat renovata si redecorata, va intampinaintr-un nou decor elegant si rafinat, cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste.
Va invitam sa descoperiti secretele unei petreceri organizate de echipa noastra de profesionisti, cu atentia si cu minutiozitatea acordata celor mai ascunse detalii.
Poate gazdui 150 – 350 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA AQUA – capacitate 100-180 persoane
Sala Aqua este locatia ideala pentru evenimentele de familie cu pana la 180 de invitati. Cu o cromatica de inspiratie romantica si cu un design modern, sala Aqua ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosioaspeti.
Poate gazdui 100 – 180 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA VIENA – capacitate 50 – 100 persoane
Sala Viena, care cu al sau aer regal ne duce cu gandul la valsul vienez,este alegerea potrivita pentru evenimentele de familie mai restranse.
Este un spatiu intim si relaxat, uimeste prin eleganta si este pus in evidenta de designul in culori demne de blazonul unei case regale.
Poate gazdui pana la 100 de persoane si beneficiaza de toate facilitatile: scena, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale, ambianta, climatizare proprie, lobby, terasa, parcare supravegheata video.

SALA DIAMOND – capacitate 120-400 persoane
Sala Diamond este locatia ideala pentru evenimentele grandioase, avand o capacitate de pana la 400 de invitati.
Cu un design maiestuos, Sala Diamond este o sala a oglinzilor, reflexia diamantelor si sclipirilor pretioase ale cristalelor ce coboara din tavanul somptuos.
Sala Diamond este spatiul de vis in care orice mireasa si-a imaginat nunta perfecta.
Poate gazdui 120 – 400 de persoane, are ring de dans, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

SALA NEW YORK capacitate 100-180 persoane
Salonul New York este categoric alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment de inalta clasa din viatadumneavoastra.New York este un salonin care rafinamentul si eleganta se vor imbina armonios,transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil.
Paleta de culori neutre completeaza cu usurinta orice schema coloristica alegeti sa folositi.
Poate gazdui 100-180 de persoane, are ring de dans central, sonorizare ultramoderna, lumini arhitecturale si de ambianta, statii de desfumare, climatizare proprie, lobby si acces la parcare.

DOTARI SALOANE SI FACILITATI

– corpuri de iluminat din cristale
– zona de lounge
– parcare privata (300 de locuri)
– intrari individuale
– statii de desfumare

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

FOTO SALA PARIS

FOTO SALA LONDRA

FOTO SALA AQUA

FOTO SALA VIENA

FOTO SALA DIAMOND

FOTO EXTERIOR

FOTO NEW YORK