RAMADA NORTH

HOTEL, RESTAURANT, EVENIMENTE

ADRESA

Str. Daniel Danielopolu, nr. 44A, București

ZONA

NORDULUI

REZERVARI

021-233.50.00

DESPRE RAMADA NORTH

Ramada Hotel & Suites Bucharest North se recomanda de la sine ca fiind specialistul dedicat organizarii unor nunti de vis. Hotelul va ofera nu numai posibilitatea de a alege locatia, ci si un coordonator de nunti dedicat, care va va ajuta sa organizati cu succes un eveniment unic. Am creat astfel posibilitatea de a ne putea adapta oricarei idei de scenariu, pentru o noapte ca in povesti.

Ramada Hotel & Suites Bucharest North va pune la dispozitie 4 sali destinate organizarii de nunti. Toate salile au fost concepute astfel incat sa corespunda cu cerintele si asteptarile mirilor nostri.

Puteti avea o sala cu atmosfera de club (lumini, loc special pentru DJ, sonorizare), dar si un aranjament clasic – traditional (cu scena) pentru evenimentul pe care vi-l doriti un episod de neuitat.

Meniul fiecarei nunti este personalizat, lasandu-va posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de preparate, de la cele traditionale si pana la delicatesele bucatariei internationale, servite cu mult profesionalism.

Relaxati-va si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de organizarea nuntii dumneavoastra! Va vom oferi siguranta ca totul va fi asa cum ati visat. Va vom ajuta sa creati atmosfera perfecta in care sa va bucurati din plin alaturi de cei dragi.

SALOANE DE EVENIMENTE

Diamond Ballroom este o sala eleganta si moderna, cu un foaier generos, o capacitate de pana la 300 de persoane, lumina naturala, finisaje deosebite, sistem de iluminat in diferite culori si intensitati.

Amethyst Club este o sala moderna cu finisaje si decoruri deosebite in nuante de mov si argintiu, sisteme de iluminat, ce poate gazdui nunti de pana la 160 de persoane.

Crystal Ballroom se distinge prin somptuoasele candelabre si decoratiuni Swarovski, precum si prin esenta de lemn nobil ce imbraca peretii. Sala are o capacitate de 200 de persoane.

American Lounge este o sala noua in care eleganta lemnului se imbina intr-o armonie perfecta cu stralucirea candelabrelor, creand un decor deosebit, pentru un eveniment de pana la 140 de persoane.

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

FOTO RAMADA NORTH